Welkom op KAMERBREED

Deze site heeft als doel om politieke thema’s inzichtelijk te maken met cijfermatige feiten.

Het blijkt niet zo gemakkelijk om betrouwbare cijfers over de verschillende thema’s boven water te krijgen. Ik daag u als lezer dan ook uit om mee te helpen deze cijferbronnen te achterhalen.

Getracht is om feitelijkheden en opinie van elkaar gescheiden te houden.

Het is natuurlijk wel zo dat in de keuze van het feitenmateriaal eveneens een opinie schuil kan gaan.

Mocht u vinden dat de feiten te eenzijdig belicht worden, dan wordt u uitgedaagd om deze aan te vullen met cijfermatige informatie met bronvermelding.

Ook andere suggesties zoals (verwijzingen naar) achtergrondartikelen maar ook columns zijn welkom.

Stuur deze dan naar:

info@kamerbreed.info

Verkiezingen 2012

Voor een overzicht van alle partijprogramma’s ga naar pagina: Overzicht programma’s

Tevens zijn er stellingen opgenomen met daarbij een overzicht van de mening van verschillende politieke partijen die momenteel in de kamer zitting hebben. Vele van deze stellingen zijn overgenomen van de site stemwijzer. Per thema is aangegeven hoe populair ze zijn in zoekmachine Google. Het aantal “hits” in 1000-tallen is tussen haakjes opgenomen in de titel. Tevens is aangegeven hoe de zetelverdeling in de huidige 2e kamer zou zijn als over de stelling gestemd zou worden. Ook is aangegeven hoe de bezoekers van de site www.stemwijzer.nl met meer dan 350.000 deelnemers over de stellingen denken.

De samenstellers van deze web-site zijn niet aansprakelijk voor mogelijke fouten in de informatie die gegeven wordt. U wordt geacht zelf kritisch te blijven nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *